DBdent Dravograd Zobna ambulanta

MENU

Botoks, polnila, profhilo, mezoterapija

Lepotna medicina

V naši ambulanti lepotne medicine vam pomagamo doseči in ohraniti mladosten ter svež videz. Specializirani smo za najnovejše in najučinkovitejše postopke v lepotni medicini. S skrbno izbranimi tretmaji, kot so botoks, polnila, Profhilo in mezoterapija, poskrbimo, da vaša koža zasije v svoji najlepši podobi. Naš pristop je popolnoma individualiziran, saj verjamemo, da je vsaka oseba edinstvena. Skupaj bomo pripravili načrt tretmajev, prilagojen vašim željam in potrebam, ter vas spremljali na poti do optimalnih rezultatov. Zaupajte nam in se prepustite izkušeni roki strokovnjakov, ki vam bodo pomagali izgledati in se počutiti najbolje.

Botoks

V estetiki je botoks namenjen glajenju in odpravljanju obstoječih gubic, prav tako pa zelo uspešno preprečuje nastajanje novih. Uporablja se pri odpravljanju mimičnih gubic, ki nastajajo zaradi mimike pri različnih obraznih izrazih.

Hialuronska polnila

Dermalno polnilo hialuron je naravna sestavina telesa, ki omogoča varno uporabo.
S starostjo naše telo izgublja volumen (maščobo, kostno maso, hialuron,…), kar se kaže tudi s pojavljanjem gub. Ker je hialuron telesu lastna substanca nam njegova uporaba omogoča varen način aplikacije ter povrnitev svežega, mladostnega videza.

Profhilo

Profhilo je injekcijski (antiaging) tretma proti staranju kože. Sestoji iz hialuronske kisline, ki je naravna sestavina telesa. Namenjen za nego kože, ki s starostjo izgublja elastičnost in čvrstost. Injicira se na točno določenih mestih tik pod površino kože, kjer se hitro in enakomerno razporedi, reagira s tkivom, in takoj poveča hidracijo.

Mezoterapija

Mezoterapija je postopek, ki koži povrne sijaj in ustvari zdrav ter svež izgled.
V samem postopku s tanko iglo v kožo vnesemo preparat za izboljšanje teksture kože, za njeno hidracijo in nahranitev ter povrnitev leska. Koži povrnemo njen sijaj in s tem ustvarimo končen izgled tudi bolj mladosten.